Coaching

Coaching

De periode rondom zwangerschap, geboorte, en het prille moederschap is een van de meest bijzondere fasen in je leven. Het is een tijd vol nieuwe ervaringen, een diepe verbinding en ongekende liefde. Maar naast de prachtige momenten, kan het ook een tijd zijn van intense uitdagingen, onzekerheden, en soms zelfs pijnlijke ervaringen of herinneringen.

Als gecertificeerd coach ben ik er speciaal voor vrouwen die, in deze kwetsbare fase van hun leven, behoefte hebben aan professionele begeleiding en een luisterend oor. Misschien heb je een miskraam meegemaakt, een traumatische bevalling ervaren, of worstel je met de angst voor de bevalling die nog moet komen. Misschien zijn de eerste weken na de geboorte zwaarder dan je had verwacht, of komen oude pijnlijke ervaringen naar boven die het moederschap overschaduwen.

Ik geloof dat dit een periode is waarin je patronen en coping-mechanismen maximaal op de proef worden gesteld. En dat een bevalling het leven in een snelkookpan is. Juist in deze tijd kunnen emoties die je misschien lange tijd hebt weggeduwd, sterker naar boven komen. En dat is volkomen begrijpelijk. Het moederschap brengt niet alleen een nieuw leven in de wereld, maar onthult ook nieuwe aspecten van jezelf. De transformatie van kind naar ouder zijn kan je diep raken en veranderen, en soms heb je iemand nodig die je helpt om je weg te vinden.

Bij Draagkracht bied ik je de ruimte om te delen wat je bezighoudt, zonder oordeel. Samen kijken we naar wat je nodig hebt om deze periode, de gebeurtenissen daarin en wat die met je doen te leren dragen. Hoe je om kunt gaan met de gevoelens en

herinneringen die je tegenkomt, en hoe je kunt groeien in je nieuwe rol als moeder. Of je nu angst, verdriet, onzekerheid of vreugde en liefde voelt – alles mag er zijn. Want zo is het moederschap, zo is het leven.

Jouw ervaring is uniek en verdient aandacht, zorg en begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen deze uitdagingen het hoofd biedt, maar ook dat je de kracht en het vertrouwen vindt om de moeder te zijn die je wilt zijn. Laat mij jouw steun zijn in deze bijzondere  periode, zodat je met een krachtig hart en een ontspannen hoofd kunt dragen wat er op jouw pad is gekomen. Zodat je met een ontspannen hoofd en lijf kunt genieten van de mooie momenten die voor je liggen.

Ik ben er voor je.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het aanbod

Werkwijze

Een coaching traject begint met een digitaal kennismakingsgesprek om te verkennen of er een klik is. De keuze voor een coach is heel persoonlijk; gevoel en vertrouwen mogen daarin doorslaggevend zijn. Het kennismakingsgesprek is daarom kosteloos en vrijblijvend.

Als de klik en het vertrouwen er is, volgt een intake waarvoor je een intakeformulier van mij ontvangt waarna we in gesprek met elkaar bepalen wat je doelen zijn en hoe jouw coaching traject eruit mag komen te zien. Op basis daarvan spreken we af hoeveel sessies er nodig zijn. De ervaring leert dat de meeste mensen in 5 sessies wezenlijke stappen zetten.

Investering

Kennismaking van 30 minuten:

  • Kosteloos

Intake van 60 minuten:

  • € 100,-

Sessie van (maximaal) 90 minuten:

  • €135,-

* Tarieven zijn inclusief voorbereiding en verwerking, exclusief BTW.

Vragen? Neem contact met mij op!

Heb je vragen over de cursussen of wil je meer weten over de coaching? Wil je je inschrijven voor een cursus of een afspraak plannen? Neem contact met mij op!

Mijn praktijk is gevestigd aan de van Limburg Stirumlaan 19 in Doetinchem.

06 25 30 06 72

info@sanneroelvink-keunen.nl